Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Για να μην αρπάζουν τους υπολογιστές από τα υπουργεία.


Η Βουλή των Ελλήνων κατά ομόφωνη απόφαση (ΦΕΚ223 Α) ενέκρινε, εν μέσω κρίσης, πρόγραμμα επιδότησης για όλους ανεξαιρέτως, τους βουλευτές και ευρωβουλευτές προκειμένου να αγοράσουν το δικό τους προσωπικό εξοπλισμό πληροφορικής…


Όπως προκύπτει από το επίσημο έγγραφο κάθε βουλευτής και κάθε ευρωβουλευτής επιλέγοντας τον δικό του προμηθευτή , προσκομίζει στο Τμήμα Προμηθειών και Διαχειρίσεως της Βουλή τιμολόγια αγορά έως 5.500 ευρώ έκαστος (αναλόγως με την κατηγορία που ανήκει) και ο προμηθευτής θα… περνάει να εξοφλείτε από τη Βουλή των Ελλήνων.

Η επιδότηση περιλαμβάνει…

Επιτραπέζιους Η/Υ , Laptops, Notebooks, πολυμηχανήματα-εκτυπωτές, Τηλεφωνικό κέντρο, Fax, Λογισμικό αυτοματισμού πολιτικού γραφείου , προγράμματα Η/Υ ,Δορυφορικό δέκτη και ότι άλλο gadget μπορεί να περιλαμβάνει ένα σύγχρονο πολιτικό γραφείο.

Με έναν πρόχειρο υπολογισμό των τριακοσίων της βουλής μαζί με τους ευρωβουλευτές οπού επίσης δικαιούνται το επίδομα υπολογίστε μόνοι σας για πόσα εκατομμύρια ευρώ μιλάμε…

Αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα... το συζητούσα με έναν φίλο μου που ζει στο εξωτερικό και δεν με πίστευε. Θα γεμίσουν οι τσοντοσελίδες με Έλληνες βουλευτές και βουλευτίνες.
Λάθος επάγγελμα διάλεξα να ακολουθήσω, έπρεπε να γίνω κι εγώ επαγγελματίας ψεύτης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου